Stenläggning i Borås

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Borås - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Borås. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Borås för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Borås. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Borås kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Borås. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Borås. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Borås.
Annons:

Stenläggning i Borås

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Borås.

Veteranpoolen Borås
Skaraborgsv. 21
506 30 Borås


WÄST HUS & TRÄDGÅRD AB
Trandareds Ring 3 A
507 61 BORÅS

Annons:

Trädgårdsanläggning i Borås

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Borås. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Borås.

Stensättning i Borås

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Borås. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Borås

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Borås. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Borås och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Borås.

Stensättarfakta om Borås

I Borås finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här hittar du med information om Borås om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Borås. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Borås föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.