Stenläggning i Alingsås

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Alingsås - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Alingsås. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Alingsås för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Alingsås. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Alingsås kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Alingsås. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Alingsås. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Alingsås.
Annons:

Stenläggning i Alingsås

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Alingsås.

Jana Mark & Trädgård
Tomteredsv. 21
441 38 ALINGSÅS


Veteranpoolen Alingsås
Alströmersg. 9 A
441 31 Alingsås

Annons:

Trädgårdsanläggning i Alingsås

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Alingsås. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Alingsås.

Stensättning i Alingsås

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Alingsås. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Alingsås

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Alingsås. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Alingsås och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Alingsås.

Stensättarfakta om Alingsås

I Alingsås finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Alingsås.

Alingsås är en tätort i Västergötland i Västra Götalands län. Orten ligger vid sjöarna Mjörn och Gerdsken och genomskärs av Säveån och Gerdska ström (Lillån) och (Färgen) som ligger vid Hjälmared. Alingsås genomkorsas av E20, väg 180 och västra stambanan.

Yta: 1 235,23 hektar
Invånarantal: 24482, år 2010

Här hittar du med information om Alingsås om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Alingsås. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Alingsås föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Västra Götaland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.