Stenläggning i Umeå

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Umeå - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Umeå. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Umeå för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Umeå. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Umeå kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Umeå. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Umeå. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Umeå.
Annons:

Stenläggning i Umeå

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Umeå.

Tegs Entreprenad AB
Ringv. 77
904 21 UMEÅ


Veteranpoolen Umeå
Renmarkstorget 5 D
903 26 UMEÅ

Annons:

Trädgårdsanläggning i Umeå

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Umeå. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Umeå.

Stensättning i Umeå

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Umeå. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Umeå

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Umeå. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Umeå och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Umeå.

Stensättarfakta om Umeå

I Umeå finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här hittar du med information om Umeå om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Umeå. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Umeå föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Västerbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.