Stenläggning i Karlstad

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Karlstad - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Karlstad. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Karlstad för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Karlstad. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Karlstad kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Karlstad. Sammanlagt finns det 4 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Karlstad. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Karlstad.
Annons:

Stenläggning i Karlstad

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Karlstad.

Askers Markarbeten Karlstad
Ö. Fågelvik 303
655 94 KARLSTAD


Sten & Vägarbeten AB
Rådalsv. 10
653 50 KARLSTAD


Tingvalla Byggtjänst
Råtorpsv. 33
653 49 KARLSTAD


Veteranpoolen Karlstad
Sågverksg. 7
652 21 Karlstad

Annons:

Trädgårdsanläggning i Karlstad

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Karlstad. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Karlstad.

Stensättning i Karlstad

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Karlstad. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Karlstad

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Karlstad. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Karlstad och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Karlstad.

Stensättarfakta om Karlstad

I Karlstad finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här hittar du med information om Karlstad om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Karlstad. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Karlstad föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Värmland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.