Stenläggning i Uppsala

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Uppsala - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Uppsala. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Uppsala för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Uppsala. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Uppsala kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Uppsala. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Uppsala. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Uppsala.
Annons:

Stenläggning i Uppsala

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Uppsala.

Svista Gräv AB
Bälinge-svista Yttergärdet
755 93 UPPSALA


Veteranpoolen Uppsala
Knivstag. 2
753 23 Uppsala

Annons:

Trädgårdsanläggning i Uppsala

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Uppsala. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Uppsala.

Stensättning i Uppsala

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Uppsala. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Uppsala

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Uppsala. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Uppsala och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Uppsala.

Stensättarfakta om Uppsala

I Uppsala finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här hittar du med information om Uppsala om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Uppsala. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Uppsala föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.