Stenläggning i Bälinge

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Bälinge - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Bälinge. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Bälinge för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Bälinge. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Bälinge kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Bälinge. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Bälinge. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Bälinge.
Annons:

Stenläggning i Bälinge

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Bälinge.

EMB Uppsala AB
Bälinge-tuna 15
743 86 Bälinge

Annons:

Trädgårdsanläggning i Bälinge

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Bälinge. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Bälinge.

Stensättning i Bälinge

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Bälinge. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Bälinge

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Bälinge. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Bälinge och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Bälinge.

Stensättarfakta om Bälinge

I Bälinge finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Bälinge.

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Här hittar du med information om Bälinge om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Bälinge. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Bälinge föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Uppsala.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.