Stenläggning i Sollentuna

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Sollentuna - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Sollentuna. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Sollentuna för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Sollentuna. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Sollentuna kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Sollentuna. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Sollentuna. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Sollentuna.
Annons:

Stenläggning i Sollentuna

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Sollentuna.

Edsbergs Trädgård
Edsbergsv. 11
192 51 SOLLENTUNA

Annons:

Trädgårdsanläggning i Sollentuna

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Sollentuna. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Sollentuna.

Stensättning i Sollentuna

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Sollentuna. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Sollentuna

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Sollentuna. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Sollentuna och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Sollentuna.

Stensättarfakta om Sollentuna

I Sollentuna finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här hittar du med information om Sollentuna om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Sollentuna. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Sollentuna föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.