Stenläggning i Rimbo

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Rimbo - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Rimbo. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Rimbo för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Rimbo. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Rimbo kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Rimbo. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Rimbo. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Rimbo.
Annons:

Stenläggning i Rimbo

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Rimbo.

Åbergs Mark & Trädgård
Skarsjöv. 5
762 41 RIMBO

Annons:

Trädgårdsanläggning i Rimbo

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Rimbo. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Rimbo.

Stensättning i Rimbo

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Rimbo. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Rimbo

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Rimbo. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Rimbo och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Rimbo.

Stensättarfakta om Rimbo

I Rimbo finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Rimbo.

Rimbo är en tätort i Norrtälje kommun i Stockholms län, belägen 20 km väster om Norrtälje längs riksväg 77. Rimbo blev tidigt en marknadsplats, då vattenled och landsväg möttes där.

Yta: 257,15 hektar
Invånarantal: 4 629, år 2010

Här hittar du med information om Rimbo om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Rimbo. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Rimbo föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.