Stenläggning i Kista

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Kista - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Kista. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Kista för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Kista. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Kista kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Kista. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Kista. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Kista.
Annons:

Stenläggning i Kista

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Kista.

Kista Stenläggning AB
Finlandsg. 64
164 74 Kista

Annons:

Trädgårdsanläggning i Kista

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Kista. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Kista.

Stensättning i Kista

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Kista. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Kista

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Kista. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Kista och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Kista.

Stensättarfakta om Kista

I Kista finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här hittar du med information om Kista om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Kista. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Kista föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.