Stenläggning i Handen

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Handen - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Handen. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Handen för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Handen. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Handen kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Handen. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Handen. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Handen.
Annons:

Stenläggning i Handen

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Handen.

Veteranpoolen Stockholm Sydost
Handenterminalen 4
136 40 Handen

Annons:

Trädgårdsanläggning i Handen

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Handen. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Handen.

Stensättning i Handen

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Handen. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Handen

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Handen. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Handen och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Handen.

Stensättarfakta om Handen

I Handen finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Handen.

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här hittar du med information om Handen om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Handen. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Handen föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.