Stenläggning i Bromma

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Bromma - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Bromma. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Bromma för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Bromma. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Bromma kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Bromma. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Bromma. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Bromma.
Annons:

Stenläggning i Bromma

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Bromma.

Veteranpoolen Stockholm Väster
Gustavslundsv. 143
167 51 Bromma

Annons:

Trädgårdsanläggning i Bromma

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Bromma. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Bromma.

Stensättning i Bromma

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Bromma. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Bromma

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Bromma. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Bromma och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Bromma.

Stensättarfakta om Bromma

I Bromma finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här hittar du med information om Bromma om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Bromma. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Bromma föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.