Stenläggning i Åkersberga

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Åkersberga - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Åkersberga. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Åkersberga för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Åkersberga. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Åkersberga kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Åkersberga. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Åkersberga. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Åkersberga.
Annons:

Stenläggning i Åkersberga

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Åkersberga.

Realwork AB
Sågv. 7
184 40 ÅKERSBERGA


Rosento Bygg & Material AB
Smedbyv. 8
184 32 åkersberga

Annons:

Trädgårdsanläggning i Åkersberga

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Åkersberga. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Åkersberga.

Stensättning i Åkersberga

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Åkersberga. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Åkersberga

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Åkersberga. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Åkersberga och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Åkersberga.

Stensättarfakta om Åkersberga

I Åkersberga finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här hittar du med information om Åkersberga om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Åkersberga. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Åkersberga föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Stockholm.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.