Stenläggning i Strängnäs

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Strängnäs - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Strängnäs. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Strängnäs för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Strängnäs. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Strängnäs kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Strängnäs. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Strängnäs. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Strängnäs.
Annons:

Stenläggning i Strängnäs

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Strängnäs.

Stenproffsen Sweden AB
Mästarv. 5
645 41 STRÄNGNÄS

Annons:

Trädgårdsanläggning i Strängnäs

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Strängnäs. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Strängnäs.

Stensättning i Strängnäs

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Strängnäs. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Strängnäs

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Strängnäs. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Strängnäs och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Strängnäs.

Stensättarfakta om Strängnäs

I Strängnäs finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här hittar du med information om Strängnäs om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Strängnäs. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Strängnäs föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Södermanland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.