Stenläggning i Skivarp

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Skivarp - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Skivarp. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Skivarp för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Skivarp. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Skivarp kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Skivarp. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Skivarp. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Skivarp.
Annons:

Stenläggning i Skivarp

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Skivarp.

M.W. Jord O Form Trädgårdsanläggning & Design
Krågarp 313
274 53 SKIVARP

Annons:

Trädgårdsanläggning i Skivarp

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Skivarp. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Skivarp.

Stensättning i Skivarp

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Skivarp. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Skivarp

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Skivarp. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Skivarp och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Skivarp.

Stensättarfakta om Skivarp

I Skivarp finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här hittar du med information om Skivarp om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Skivarp. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Skivarp föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.