Stenläggning i Lund

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Lund - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Lund. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Lund för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Lund. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Lund kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Lund. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Lund. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Lund.
Annons:

Stenläggning i Lund

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Lund.

Skånsk Trädgårdsservice & Anläggning AB
Clemenstorget 10
222 21 Lund


Trädgårdstjänst
Dalbyv. 135
224 80 LUND

Annons:

Trädgårdsanläggning i Lund

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Lund. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Lund.

Stensättning i Lund

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Lund. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Lund

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Lund. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Lund och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Lund.

Stensättarfakta om Lund

I Lund finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här hittar du med information om Lund om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Lund. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Lund föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.