Stenläggning i Lomma

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Lomma - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Lomma. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Lomma för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Lomma. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Lomma kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Lomma. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Lomma. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Lomma.
Annons:

Stenläggning i Lomma

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Lomma.

Lomma Trädgård
070 - 587 42 51


Annons:

Trädgårdsanläggning i Lomma

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Lomma. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Lomma.

Stensättning i Lomma

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Lomma. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Lomma

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Lomma. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Lomma och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Lomma.

Stensättarfakta om Lomma

I Lomma finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här hittar du med information om Lomma om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Lomma. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Lomma föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.