Stenläggning i Kristianstad

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Kristianstad - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Kristianstad. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Kristianstad för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Kristianstad. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Kristianstad kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Kristianstad. Sammanlagt finns det 3 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Kristianstad. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Kristianstad.
Annons:

Stenläggning i Kristianstad

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Kristianstad.

Anders Hansson Maskinstation
Håstadsv. 363 -9
291 94 Kristianstad


Freniba / Fredrik Niklasson
Österslövsv. 314 -65
291 94 Kristianstad


Veteranpoolen Kristianstad
Tredalag. 3
291 34 Kristianstad

Annons:

Trädgårdsanläggning i Kristianstad

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Kristianstad. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Kristianstad.

Stensättning i Kristianstad

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Kristianstad. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Kristianstad

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Kristianstad. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Kristianstad och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Kristianstad.

Stensättarfakta om Kristianstad

I Kristianstad finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här hittar du med information om Kristianstad om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Kristianstad. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Kristianstad föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.