Stenläggning i Höör

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Höör - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Höör. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Höör för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Höör. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Höör kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Höör. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Höör. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Höör.
Annons:

Stenläggning i Höör

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Höör.

Höörs Farmartjänst
Ekastiga 333
243 93 HÖÖR

Annons:

Trädgårdsanläggning i Höör

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Höör. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Höör.

Stensättning i Höör

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Höör. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Höör

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Höör. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Höör och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Höör.

Stensättarfakta om Höör

I Höör finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här hittar du med information om Höör om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Höör. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Höör föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.