Stenläggning i Höllviken

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Höllviken - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Höllviken. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Höllviken för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Höllviken. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Höllviken kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Höllviken. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Höllviken. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Höllviken.
Annons:

Stenläggning i Höllviken

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Höllviken.

Daniels Sten & Trädgård
Skogsviksv. 48
236 33 HÖLLVIKEN


Kenth Persson Mark & Trädgård AB
Ljungviksv. 14
236 33 HÖLLVIKEN

Annons:

Trädgårdsanläggning i Höllviken

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Höllviken. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Höllviken.

Stensättning i Höllviken

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Höllviken. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Höllviken

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Höllviken. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Höllviken och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Höllviken.

Stensättarfakta om Höllviken

I Höllviken finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Höllviken.

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här hittar du med information om Höllviken om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Höllviken. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Höllviken föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.