Stenläggning i Hässleholm

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Hässleholm - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Hässleholm. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Hässleholm för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Hässleholm. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Hässleholm kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Hässleholm. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Hässleholm. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Hässleholm.
Annons:

Stenläggning i Hässleholm

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Hässleholm.

Stensättarna Sverige AB
Stobyg. 30
281 39 HÄSSLEHOLM

Annons:

Trädgårdsanläggning i Hässleholm

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Hässleholm. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Hässleholm.

Stensättning i Hässleholm

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Hässleholm. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Hässleholm

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Hässleholm. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Hässleholm och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Hässleholm.

Stensättarfakta om Hässleholm

I Hässleholm finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här hittar du med information om Hässleholm om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Hässleholm. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Hässleholm föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.