Stenläggning i Färlöv

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Färlöv - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Färlöv. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Färlöv för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Färlöv. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Färlöv kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Färlöv. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Färlöv. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Färlöv.
Annons:

Stenläggning i Färlöv

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Färlöv.

Gat och Kantsten Sverige AB
Wrangels Allé 78
291 75 Färlöv

Annons:

Trädgårdsanläggning i Färlöv

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Färlöv. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Färlöv.

Stensättning i Färlöv

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Färlöv. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Färlöv

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Färlöv. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Färlöv och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Färlöv.

Stensättarfakta om Färlöv

I Färlöv finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Färlöv.

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Här hittar du med information om Färlöv om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Färlöv. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Färlöv föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.