Stenläggning i Degeberga

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Degeberga - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Degeberga. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Degeberga för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Degeberga. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Degeberga kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Degeberga. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Degeberga. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Degeberga.
Annons:

Stenläggning i Degeberga

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Degeberga.

Carlssons Bygg i Degeberga AB
Hjortholmenv. 70
297 95 Degeberga

Annons:

Trädgårdsanläggning i Degeberga

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Degeberga. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Degeberga.

Stensättning i Degeberga

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Degeberga. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Degeberga

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Degeberga. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Degeberga och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Degeberga.

Stensättarfakta om Degeberga

I Degeberga finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här hittar du med information om Degeberga om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Degeberga. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Degeberga föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.