Stenläggning i Bjärred

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Bjärred - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Bjärred. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Bjärred för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Bjärred. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Bjärred kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Bjärred. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Bjärred. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Bjärred.
Annons:

Stenläggning i Bjärred

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Bjärred.

Anders Hanssons Entreprenad
Flädie Mejeriv. 24
237 91 Bjärred

Annons:

Trädgårdsanläggning i Bjärred

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Bjärred. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Bjärred.

Stensättning i Bjärred

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Bjärred. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Bjärred

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Bjärred. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Bjärred och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Bjärred.

Stensättarfakta om Bjärred

I Bjärred finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Bjärred.

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här hittar du med information om Bjärred om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Bjärred. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Bjärred föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Skåne.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.