Stenläggning i Örebro

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Örebro - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Örebro. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Örebro för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Örebro. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Örebro kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Örebro. Sammanlagt finns det 3 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Örebro. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Örebro.
Annons:

Stenläggning i Örebro

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Örebro.

Daniels Bygg & Schakt Service AB
Fällersta 430
705 94 örebro


Tranab Markbyggnad AB
Nastag. 22
702 27 ÖREBRO


Örebro Markteknik AB
Sotarv. 11
702 21 ÖREBRO

Annons:

Trädgårdsanläggning i Örebro

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Örebro. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Örebro.

Stensättning i Örebro

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Örebro. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Örebro

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Örebro. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Örebro och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Örebro.

Stensättarfakta om Örebro

I Örebro finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här hittar du med information om Örebro om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Örebro. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Örebro föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.