Stenläggning i Odensbacken

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Odensbacken - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Odensbacken. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Odensbacken för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Odensbacken. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Odensbacken kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Odensbacken. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Odensbacken. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Odensbacken.
Annons:

Stenläggning i Odensbacken

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Odensbacken.

Mark och Sten i Örebro AB
Ingvaldstorp 421
715 93 Odensbacken

Annons:

Trädgårdsanläggning i Odensbacken

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Odensbacken. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Odensbacken.

Stensättning i Odensbacken

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Odensbacken. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Odensbacken

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Odensbacken. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Odensbacken och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Odensbacken.

Stensättarfakta om Odensbacken

I Odensbacken finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Odensbacken.

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här hittar du med information om Odensbacken om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Odensbacken. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Odensbacken föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Örebro.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.