Stenläggning i Boden

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Boden - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Boden. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Boden för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Boden. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Boden kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Boden. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Boden. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Boden.
Annons:

Stenläggning i Boden

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Boden.

AJ Nord Entreprenad AB
Industriv. 6
961 68 Boden

Annons:

Trädgårdsanläggning i Boden

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Boden. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Boden.

Stensättning i Boden

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Boden. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Boden

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Boden. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Boden och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Boden.

Stensättarfakta om Boden

I Boden finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här hittar du med information om Boden om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Boden. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Boden föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Norrbotten.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.