Stenläggning i Ljungby

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Ljungby - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Ljungby. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Ljungby för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Ljungby. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Ljungby kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Ljungby. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Ljungby. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Ljungby.
Annons:

Stenläggning i Ljungby

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Ljungby.

Stenex
Astradg. 16
341 39 LJUNGBY


Veteranpoolen Ljungby
Stationsg. 2
341 60 LJUNGBY

Annons:

Trädgårdsanläggning i Ljungby

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Ljungby. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Ljungby.

Stensättning i Ljungby

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Ljungby. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Ljungby

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Ljungby. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Ljungby och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Ljungby.

Stensättarfakta om Ljungby

I Ljungby finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här hittar du med information om Ljungby om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Ljungby. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Ljungby föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Kronoberg.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.