Stenläggning i Rockneby

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Rockneby - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Rockneby. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Rockneby för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Rockneby. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Rockneby kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Rockneby. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Rockneby. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Rockneby.
Annons:

Stenläggning i Rockneby

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Rockneby.

Skäggenäs Gräv o. Schakt
Boda 149
395 94 ROCKNEBY


Sten & Markteknik i Kalmar
Terminalv. 14
395 93 Rockneby

Annons:

Trädgårdsanläggning i Rockneby

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Rockneby. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Rockneby.

Stensättning i Rockneby

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Rockneby. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Rockneby

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Rockneby. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Rockneby och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Rockneby.

Stensättarfakta om Rockneby

I Rockneby finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Rockneby.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här hittar du med information om Rockneby om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Rockneby. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Rockneby föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.