Stenläggning i Kalmar

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Kalmar - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Kalmar. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Kalmar för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Kalmar. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Kalmar kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Kalmar. Sammanlagt finns det 4 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Kalmar. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Kalmar.
Annons:

Stenläggning i Kalmar

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Kalmar.

MJ Mur & Puts AB
Stinsv. 19
393 65 Kalmar


Maskin & Smide AB
Flottiljv. 27
392 41 KALMAR


Skötselbolaget AB
Polhemsg. 30
392 39 Kalmar


Veteranpoolen Kalmar
Trångsundsv. 20 A
393 56 Kalmar

Annons:

Trädgårdsanläggning i Kalmar

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Kalmar. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Kalmar.

Stensättning i Kalmar

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Kalmar. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Kalmar

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Kalmar. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Kalmar och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Kalmar.

Stensättarfakta om Kalmar

I Kalmar finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här hittar du med information om Kalmar om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Kalmar. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Kalmar föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.