Stenläggning i Borgholm

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Borgholm - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Borgholm. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Borgholm för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Borgholm. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Borgholm kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Borgholm. Sammanlagt finns det 4 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Borgholm. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Borgholm.
Annons:

Stenläggning i Borgholm

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Borgholm.

Bursells Entreprenad
Hammarv. 12
387 35 Borgholm


Jonas Andersson Bygg Borgholm AB
Karl Olofsg. 19
387 35 Borgholm


Kalmar Marktjänst, AB
Högsrumsv. 53
387 92 BORGHOLM


Veteranpoolen Öland
Ö. Kyrkog. 7
387 31 Borgholm

Annons:

Trädgårdsanläggning i Borgholm

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Borgholm. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Borgholm.

Stensättning i Borgholm

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Borgholm. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Borgholm

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Borgholm. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Borgholm och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Borgholm.

Stensättarfakta om Borgholm

I Borgholm finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här hittar du med information om Borgholm om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Borgholm. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Borgholm föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.