Stenläggning i Bockara

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Bockara - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Bockara. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Bockara för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Bockara. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Bockara kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Bockara. Sammanlagt finns det 1 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Bockara. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Bockara.
Annons:

Stenläggning i Bockara

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Bockara.

Bockara Entreprenad o. Handel AB
Kyrklyckeg. 26
579 91 Bockara

Annons:

Trädgårdsanläggning i Bockara

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Bockara. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Bockara.

Stensättning i Bockara

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Bockara. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Bockara

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Bockara. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Bockara och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Bockara.

Stensättarfakta om Bockara

I Bockara finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Bockara.

Bockara är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Vid Riksväg 37, som passerar rakt igenom orten, ligger förutom villabebyggelse en bensinmack, en kyrka och en skola.

Yta: 79,96 hektar
Invånarantal: 316, år 2010

Här hittar du med information om Bockara om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Bockara. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Bockara föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Kalmar.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.