Stenläggning i Östersund

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Östersund - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Östersund. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Östersund för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Östersund. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Östersund kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Östersund. Sammanlagt finns det 3 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Östersund. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Östersund.
Annons:

Stenläggning i Östersund

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Östersund.

ASFATEK-Asfaltligan
070 - 605 99 00H P Mark AB
Odenskogsv. 12
831 48 ÖSTERSUND


Veteranpoolen Östersund
Krondikesv. 93
831 46 ÖSTERSUND

Annons:

Trädgårdsanläggning i Östersund

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Östersund. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Östersund.

Stensättning i Östersund

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Östersund. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Östersund

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Östersund. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Östersund och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Östersund.

Stensättarfakta om Östersund

I Östersund finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här hittar du med information om Östersund om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Östersund. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Östersund föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Jämtland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.