Stenläggning i Laholm

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Laholm - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Laholm. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Laholm för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Laholm. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Laholm kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Laholm. Sammanlagt finns det 2 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Laholm. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Laholm.
Annons:

Stenläggning i Laholm

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Laholm.

Lilla Tjärby Trädgårdsanläggning AB
Industrig. 38
312 34 Laholm


Veteranpoolen Laholm
Trädgårdsg. 13
312 30 Laholm

Annons:

Trädgårdsanläggning i Laholm

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Laholm. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Laholm.

Stensättning i Laholm

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Laholm. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Laholm

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Laholm. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Laholm och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Laholm.

Stensättarfakta om Laholm

I Laholm finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här hittar du med information om Laholm om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Laholm. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Laholm föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Halland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.