Stenläggning i Kungsbacka

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Kungsbacka - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Kungsbacka. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Kungsbacka för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Kungsbacka. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Kungsbacka kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Kungsbacka. Sammanlagt finns det 4 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Kungsbacka. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Kungsbacka.
Annons:

Stenläggning i Kungsbacka

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Kungsbacka.

KEMAB
Vårdkaseberg 56
434 98 Kungsbacka


Kungsrikets Fastighetsservice AB
Klarinettv. 89
434 47 Kungsbacka


Sjödins Hus & Hem AB
Storg. 23
434 30 Kungsbacka


Veteranpoolen Kungsbacka
Hantverksg. 30
434 42 KUNGSBACKA

Annons:

Trädgårdsanläggning i Kungsbacka

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Kungsbacka. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Kungsbacka.

Stensättning i Kungsbacka

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Kungsbacka. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Kungsbacka

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Kungsbacka. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Kungsbacka och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Kungsbacka.

Stensättarfakta om Kungsbacka

I Kungsbacka finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här hittar du med information om Kungsbacka om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Kungsbacka. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Kungsbacka föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Halland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.