Stenläggning i Halmstad

Annons:
Rutinerade och erfarna stenläggare som kan stenläggning i Halmstad - här guidar vi dig till hantverkare och trädgårdsanläggare som kan allt om stensättning, plattläggning och stenläggning i Halmstad. Om du funderar på att köpa plattor, marksten eller stödmur i Halmstad för att bygga mur eller utföra stenläggningar och behöver hjälp så hittar du här hantverkare som kan hjälpa dig med stenläggning i Halmstad. Hos dessa hantverkare och trädgårdsanläggare i Halmstad kan du köpa produkter som plattor, marksten och stödmurar samt tjänster som plattläggning, trädgårdsanläggning, stensättning, markanläggning och stenläggning i Halmstad. Sammanlagt finns det 4 företag som erbjuder marksten och stenläggning i Halmstad. Nedan hittar du en sammanställning över alla trädgårdsanläggare och stensättare i Halmstad.
Annons:

Stenläggning i Halmstad

Nedanför hittar du vår lista över alla företag som erbjuder stenläggning i [STAD, samt annat som t.ex. stensättning, trädgårdsanläggning, markanläggning, stödmur och marksten i Halmstad.

Andys Trädgård
Skärkered 303
305 94 HALMSTAD


Ekmans Trädgårdsmiljö AB
Hederstiernas g. 14
302 47 Halmstad


JJ Lundh Entreprenad AB
Sadelv. 14
302 62 HALMSTAD


Veteranpoolen Halmstad
Spikg. 37
302 44 HALMSTAD

Annons:

Trädgårdsanläggning i Halmstad

Många av företagen i listan ovan kan också, förutom stenläggning, även hjälpa dig med trädgårdsanläggning i Halmstad. Kontakta några av hantverkarna ovan för att ta reda på vilka som erbjuder trädgårdsanläggning i Halmstad.

Stensättning i Halmstad

En del av de olika trädgårdsanläggarna från listan ovan kan dessutom erbjuda hjälp med stensättning i Halmstad. För att få insikt i vilka tjänster som erbjuds rekommenderar vi att ni kontaktar några olika företag.

Marksten i Halmstad

För att kunna utföra stenläggning och stensättning använder man ofta plattor kallade marksten i Halmstad. Flera av företagen i listan ovan säljer också marksten i Halmstad och vi rekommenderar att du kontaktar några av dom för att ta reda på deras utbud av både stensättning och marksten i Halmstad.

Stensättarfakta om Halmstad

I Halmstad finns det som numera bekant minst ett företag verksamt inom stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning och nedan hittar ni en del generell fakta om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här hittar du med information om Halmstad om du vill veta mer än stenläggning, stensättning eller trädgårdsanläggning i Halmstad. Skulle du ha svårt att hitta något företag som kan hjälpa dig med stenläggning i Halmstad föreslår vi att ni letar vidare efter andra stenläggare i Halland.
Annons:

Orter i Sverige där du kan anlita hantverkare som kan stenläggning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hantverkare som erbjuder trädgårdsanläggning, marksten och stenläggning.